Nieuwe detectiveserie Take Two te zien op Net 5

Nieuwe detectiveserie Take Two te zien op Net 5
Elke zaterdag meerdere afleveringen

Kijktip :

De 'buddy cop'-film is er in vele vormen en variaties, van Lethal Weapon tot Hot Fuzz en Bad Boys tot The Nice Guys. Overeenkomstig kenmerk is vaak dat de hoofdrollen door twee mannen gespeeld worden. In de serie Take Two is er sprake van een man-vrouwteam.

Tv-ster
Eddie Valetik (gespeeld door Eddie Cibrian) neemt zijn werk serieus. Hij is privédetective en werkt samen met de politie van Los Angeles. Eddie wordt gekoppeld aan Sam Swift (Rachel Bilson), een actrice die een detective speelde in een populaire tv-serie. Sam komt net uit een afkickkliniek en wil als onderdeel van haar research voor een volgende rol samenwerken met Eddie.

Tegenzin
Het moge duidelijk zijn dat de serieuze professional Eddie niet blij is met zijn nieuwe 'buddy'. Ze moeten echter flink aan de bak als Eddie wordt ingeschakeld voor een zaak. De belangrijkste taak van Sam is om Eddie te schaduwen. Het levert een serie vol humor, drama en spanning op, die op IMDb beoordeeld wordt met een 7,3.

Take Two begint op zaterdag 22 juni vanaf 20.30 uur met drie afleveringen op Net 5. Vanaf 29 juni zijn er elke week twee afleveringen vanaf 20.30 uur te zien op Net 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe detectiveserie Take Two te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV