Gemaakt in Nederland onderzoekt het succes van de Gazelle-fiets

Gemaakt in Nederland onderzoekt het succes van de Gazelle-fiets
Tijl Beckand en Katja Schuurman betreden de fietsenwereld

Kijktip :

Vanavond (maandag 24 juni) staat één van de bekendste fietsenmerken van Nederland centraal in Gemaakt in Nederland: Gazelle. Presentatoren Tijl Beckand en Katja Schuurman onderzoeken het succes van Gazelle.

Gelderse topfiets
Het beroemde fietsmerk Gazelle bestaat al sinds 1892 en is gevestigd in het Gelderse Dieren. Elk jaar produceert het bedrijf ruim 275.000 fietsen, waarvan ruwweg de helft elektrisch is. Beckand bekijkt het productieproces en ziet hoe een fiets van begin tot eind gemaakt wordt, terwijl Schuurman naar het Engelse Birmingham afreist, waar de klassieke leren Brooks-zadels gemaakt worden.

Nederlandse trots
Het programma Gemaakt in Nederland bezoekt met gepaste Nederlandse trots een aantal van de bekendste Nederlandse producten. Tijl Beckand en Katja Schuurman bekijken in elke aflevering het productieproces van een product, maar is er ook aandacht voor persoonlijke verhalen van werknemers, iconische reclames en de geschiedenis en invloed van het bedrijf. Andere bedrijven die langskomen zijn Heineken, Calvé en Bolletje.

Gemaakt in Nederland is elke maandag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Gemaakt in Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gemaakt in Nederland onderzoekt het succes van de Gazelle-fiets of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen