Tweede seizoen serie Undercover draait om illegale wapenhandel

Tweede seizoen serie Undercover draait om illegale wapenhandel
Verhaal gaat een jaar na einde seizoen 1 verder

Nieuws :

Het tweede seizoen van Undercover draait om een totaal nieuw verhaal. Waar twee undercover-agenten in het eerste seizoen nog een drugshandelaar probeerden te ontmaskeren, draait de tweede reeks om illegale wapenhandel.

Een jaar later
Kim de Rooij en Bob Lemmens nemen in de komende afleveringen opnieuw een andere identiteit aan om een verdachte te kunnen pakken. Dit verhaal vindt een jaar na het einde van het vorige verhaal plaats. Undercover is de eerste Nederlandse Netflix Original-serie.

Succes over de grens
De Benelux-serie van Netflix is niet alleen in Nederland en België te zien. Ook in bijvoorbeeld Groot-Brittannië en Latijns-Amerika doet Undercover het goed, zo schrijft Variety. Ook in het tweede seizoen nemen Anna Drijver en Tom Waes de hoofdrollen van agenten Kim de Rooij en Bob Lemmens op zich.

De opnames worden in september afgerond en Undercover wordt naar verwachting volgend jaar in de lente uitgezonden bij Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen serie Undercover draait om illegale wapenhandel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: amerika, verdachte, nederland, tv-serie, netflix, latijns-amerika, serie, wapenhandel, undercover, schaap, recensie, identiteit, opnames, rooij, drugshandelaar, drugsbaas, anna drijver, elise schaap, frank lammers, benelux, netflix original, seizoen, Tom Waes


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV