Peter van der Vorst wordt zelf geïnterviewd in Van der Vorst ziet sterren

Peter van der Vorst wordt zelf geïnterviewd in Van der Vorst ziet sterren
Allerlaatste aflevering

Kijktip :

In het voorjaar van 2019 werd bekend dat Peter van der Vorst de opvolger van Erland Galjaard is als directeur van RTL. Dat betekent dat er een einde komt aan Van der Vorst ziet sterren. In de allerlaatste aflevering wordt Van der Vorst zélf geïnterviewd.

Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren.

Chantal Janzen
Niemand minder dan Chantal Janzen verrast Peter op zijn werk, waarna ze thuis ook kennismaakt met zijn man Sander en zoon Levi. Nu is het eens de beurt van Peter om openhartig te zijn voor de camera's: hij vertelt over hoe hij vroeger worstelde met zijn homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon en het moment dat hij zijn beide ouders in een week tijd verloor.

Wie wordt de nieuwe presentator van Van der Vorst ziet sterren?

Succes
Van der Vorst ziet sterren is al sinds 2009 een kijkcijfersucces op RTL 4. Op 16 januari 2009 was de eerste uitzending, met Wendy van Dijk en Derek Ogilvie, te zien. In de jaren daarna was zo ongeveer elke denkbare BN'er te gast in het programma, naast internationale sterren als Meryl Streep, Tom Hanks, Sandra Bullock, Robbie Williams, David Guetta, Steven Spielberg, Rafael Nadal, Hugh Hefner en - onlangs nog - Madonna.

De allerlaatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren is donderdag 4 juli om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Van der Vorst ziet sterren terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter van der Vorst wordt zelf geïnterviewd in Van der Vorst ziet sterren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV