Praat Nederlands met me keert terug op RTL 4

Praat Nederlands met me keert terug op RTL 4
Komische taalquiz opnieuw uitgezonden

Kijktip :

Na die andere spelshow gepresenteerd door Art Rooijakkers, Holland - België, wordt ook de komische taalquiz Praat Nederlands met me deze zomer herhaald op RTL 4. In het spelprogramma komen alle aspecten van de Nederlandse taal aan bod.

Spraakverwarring
De Nederlandse taal is tegenwoordig opgesplitst in talloze 'subtaaltjes': straattaal, kantoortaal, WhatsApp-taal, dialecten en zelfs het communiceren door middel van emoji's. Met elke vorm van taal worden complete gesprekken gevoerd, maar het kan ook tot flinke spraakverwarringen en communicatieproblemen leiden. Dat zorgt voor hilarische situaties.

Drie teams
In elke aflevering nemen drie duo's het tegen elkaar op. De teamcaptains zijn Georgina Verbaan, de Vlaming Jeroom Snelders en Martijn Koning, die zijn plek afwisselt met Pieter Derks. Elke week worden ze bijgestaan door een andere BN'er. Ze proberen zo goed mogelijk te presteren in de zes spelronden, om uiteindelijk een plek in de finale te bemachtigen, waar de twee beste duo's het tegen elkaar opnemen.

Praat Nederlands met me is vanaf zaterdag 13 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Praat Nederlands met me keert terug op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV