Oefenwedstrijd Ajax - Watford live op Ziggo Sport

Oefenwedstrijd Ajax - Watford live op Ziggo Sport
Amsterdammers oefenen tegen Premier League-club

Sport :

Ajax zit, net als alle andere Eredivisieclubs, midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanavond (donderdag 18 juli) oefent de regerend kampioen tegen Premier League-club Watford. De wedstrijd begint om 18.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.

Gratis voor abonnees
Mensen met een abonnement van Ziggo kunnen de wedstrijd gratis bekijken. Vanaf 17.50 uur kun je als Ziggo-abonnee inschakelen op kanaal 14 voor een live verslag van het duel. Mensen zonder Ziggo-abonnement zullen de zender Ziggo Sport Totaal in hun pakket moeten hebben om de wedstrijd te zien. Je kunt de wedstrijd ook los kopen via internet voor €3,99.

Nieuwe spelers
Ajax heeft al enkele oefenwedstrijden achter de rug, waarin de nieuwe spelers Kik Piere, Lisandro Martínez, Razvan Marin en Quincy Promes zich al konden laten zien. Hoe zullen ze zich vanavond profileren? En hoe vangt Ajax de verkoop van sterkhouders Matthijs de Ligt (Juventus) en Frenkie de Jong (Barcelona) op?

De oefenwedstrijd Ajax - Watford is op donderdag 18 juli vanaf 17.50 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oefenwedstrijd Ajax - Watford live op Ziggo Sport of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV