Seizoen 2 van dramaserie Station 19 start op Net 5

Seizoen 2 van dramaserie Station 19 start op Net 5
Direct na slot seizoen 1

Kijktip :

Het eerste seizoen van de dramaserie Station 19, over een brandweerkorps dat alles op alles zet om branden te bestrijden, deed het prima op Net 5. Regelmatig keken er 400.000 mensen naar. Na het slot van seizoen 1 gaat de tweede reeks direct van start.

Wolkenkrabber
In de slotaflevering van het eerste seizoen is te zien hoe de brandweermannen en -vrouwen van Station 19 worden opgeroepen om een brand in een wolkenkrabber te bestrijden. Dit blijkt een enorm lastige klus te zijn, en het drijft de brandweerlieden tot het uiterste. In de eerste aflevering van het tweede seizoen hebben ze de brand nog steeds niet onder controle en krijgen ze te maken met flinke tegenslagen.

Grey's Anatomy
De dramaserie Station 19 is een spin-off van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy, en het speelt zich bovendien af in dezelfde omgeving in de Amerikaanse stad Seattle. Regelmatig verschijnen er bekende personages uit Grey's Anatomy in beeld: zo zien we Dr. Meredith Grey (gespeeld door Ellen Pompeo) regelmatig langs komen.

Het tweede seizoen van de dramaserie is vanaf dinsdag 23 juli wekelijks vanaf 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Station 19 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 2 van dramaserie Station 19 start op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen