Skûtsje Journaal ook dit jaar weer op televisie

Skûtsje Journaal ook dit jaar weer op televisie
Vanaf zaterdag 27 juli is Skûtsjesilen te zien op NPO 1

Nieuws :

Op zaterdag 27 juli begint het SKS-kampioenschap Skûtsjesilen in Friesland. Deze typisch Friese zeilwedstrijd gaat van start in Grou en vinden in de twee weken daarop van maandag tot en met zaterdag plaats door heel Friesland. Omroep MAX én Omrop Fryslân doen verslag.

Skûtsje Journaal
Sinds 2017 doet Omroep MAX verslag van het Skûtsjesilen. Ook dit jaar is het Skûtsje Journaal weer te zien op NPO 1. Op zaterdag 27 juli is de eerste aflevering om 19.25 uur te zien, van maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus wordt het Skûtsje Journaal elke dag (met uitzondering van de zondag) rond 17.20 uur uitgezonden op NPO 1. Presentatrice van dienst is Carrie ten Napel.

Omrop Fryslân
Uiteraard doet Omrop Fryslân ook uitgebreid verslag van de provinciale traditie. Vanaf zaterdag 27 juli is er elke dag vanaf 14.00 uur een uitgebreid live verslag van de wedstrijd te zien, inclusief commentaar. Elke avond wordt er door de omroep nabeschouwd op de wedstrijd van de dag. Vanaf 18.20 wordt in Skûtsjesilen 2019 teruggeblikt op de wedstrijd.

Het Skûtsje Journaal is vanaf zaterdag 27 juli te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van het Skûtsje Journaal terugkijken bij GIds.tv. Vanaf zaterdag 27 juli kun je ook terecht op Omrop Fryslân voor een uitgebreid verslag van het Skûtsjesilen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Skûtsje Journaal ook dit jaar weer op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV