De slechtste chauffeur van Nederland VIPS weer op tv

De slechtste chauffeur van Nederland VIPS weer op tv
Levensgevaarlijke BN'ers achter het stuur

Kijktip :

De slechtste chauffeur van Nederland is inmiddels al jaren een veelbekeken programma op RTL 5. In De slechtste chauffeur van Nederland VIPS zijn het een keer geen onbekenden die achter het stuur kruipen, maar bekende Nederlanders. Ook zij bakken er niet veel van.

Jury
Vanaf woensdag 24 juli wordt het laatste seizoen herhaald, dat opnieuw wordt gepresenteerd door John Williams. De bekende Nederlanders worden onderworpen aan zenuwslopende opdrachten op een circuit, maar ze rijden ook door de nauwe straatjes van Amersfoort. Al hun prestaties worden beoordeeld door een strenge jury, bestaande uit rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel.

Kun je niet wachten tot het seizoen begint? Bekijk hieronder al een aantal fragmenten.

Kandidaten
Over het BN'er-schap van de kandidaten kan uiteraard gediscussieerd worden, maar enkele namen zullen ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Aan dit seizoen doen mee: het Goede Doel-zanger Henk Westbroek, actrice Gerda Havertong, realityster Michella Kox, Temptation Island-deelnemer Shady, de voormalige Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker en concentrate-host Bobbie Bodt.

Lees hier meer over de kandidaten van De slechtste chauffeur van Nederland VIPS.

De slechtste chauffeur van Nederland VIPS is vanaf woensdag 24 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Hieronder vind je nog meer fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland VIPS.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De slechtste chauffeur van Nederland VIPS weer op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen