Beverly Hills 90210 direct na Amerikaanse première op tv te zien in Nederland

Beverly Hills 90210 direct na Amerikaanse première op tv te zien in Nederland
Populaire serie krijgt nieuwe naam: BH90210

Nieuws :

Het was één van de populairste series van de jaren negentig: Beverly Hills 90210. Deze speciaal op tieners gerichte soap speelde zich af in de luxe buurt Beverly Hills, gelegen in Los Angeles. Nu komt er een soort vervolg, waarin veel originele acteurs zoals Tori Spelling en Shannen Doherty terugkeren.

Fox
Op 7 augustus keert het televisiepubliek in de Verenigde Staten terug op de West Beverly Hills High School, waar ze opnieuw kennismaken met de oudere versies van hun favoriete personages uit de jaren negentig. De serie komt vervolgens heel snel naar Nederland: een dag later, op 8 augustus, is hij al te zien op Fox.

Weerzien met acteurs
De nieuwe serie laat zien hoe een aantal oude personages, zoals Donna, Kelly, Brenda en Brandon, het doodgebloede Beverly Hills weer willen laten opbloeien. De nieuwe serie heet niet Beverly Hills 90210, maar is verkort tot BH90210. Jennie Garth, Tori Spelling, Gabrielle Carteris en Shannen Doherty spelen uiteraard weer een hoofdrol.

In de jaren 90 zagen de acteurs er nog wat jonger uit

De serie BH90210 is vanaf donderdag 8 augustus wekelijks om 21.00 uur te zien op Fox.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beverly Hills 90210 direct na Amerikaanse première op tv te zien in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV