Nieuwe realityserie Superhospital geeft kijkje achter de schermen bij ziekenhuis

Nieuwe realityserie Superhospital geeft kijkje achter de schermen bij ziekenhuis
Royal Derby Hospital, Engeland

Kijktip :

Op de NPO was het programma Helden van het Máxima onlangs een groot succes. Voor de mensen die nog altijd geïnteresseerd zijn in een blik achter de schermen in een ziekenhuis is Superhospital, vanaf zondag 4 augustus op België Eén, de uitgelezen mogelijkheid.

Miljoen patiënten
In Superhospital kijk je mee in het Royal Derby Hospital in het Engelse Derby. Daar komen en gaan elk jaar ruim een miljoen patiënten. Hoe leid je zo'n enorme stroom in goede banen? Maar misschien nog wel belangrijker: hoe gaan de dokters en verplegers om met de patiënten en hun collega's? Je ziet het allemaal in Superhospital.

Dokter Dan
In de eerste aflevering maken we kennis met spoeddokter Dan, die een jongen met een mysterieuze maar heftige aandoening helpt. Ook komt hij in actie als een oudere man een hartaanval heeft. Daarnaast zien we hoe de ervaren hoofdverpleegster Jayne de aan ontwenningsverschijnselen lijdende James en Zehir helpt. Caroline, verpleegster op de chemotherapie-afdeling, ontmoet patiënte Zoie.

De realityserie Superhospital is vanaf zondag 4 augustus wekelijks rond 22.40 uur te zien op België Eén.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Superhospital geeft kijkje achter de schermen bij ziekenhuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV