Serie Update: Loki in 2021, 13 Reasons Why en uitstel Homeland

Serie Update: Loki in 2021, 13 Reasons Why en uitstel Homeland
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!


Loki begint schieten in lente 2020


De nieuwe Disney+ serie Loki zal naar alle waarschijnlijkheid in 2020 beginnen met de productie. Volgens Tom Hiddleston hebben de schrijvers van Avengers: Endgame een perfecte opzet voor de serie geproduceert "toen Loki ontsnapte met de Tesseract". De fans zijn er klaar voor!


13 Reasons Why krijgt nog één seizoen

13 Reasons Why zal worden gecancelled na vier seizoenen. Dat onthulde Netflix deze week. Het derde seizoen is vanaf 23 augustus te zien op de streamingservice, een teaser trailer is hier te zien.


Weer uitstel voor Homeland


Het achtste seizoen van Homeland is opnieuw uitgesteld. In eerste instantie wilde maker Showtime de serie afgelopen juni uitzenden, maar het werd wegens productie-eisen uitgesteld naar deze herfst. Nu is de serie nog verder uitgesteld naar 2020. We moeten dus nog even wachten...


Kort nieuws

  • Rocky en de Rus, ofterwijl Sylvester Stallone en Dolph Lundgren, zijn bezig met een actieserie.
  • De hoofdrolspelers van de nieuwe Halo-serie zijn bekend. Natascha McElhone, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Kate Kenned en Paulo Schreiber zijn de namen.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Loki in 2021, 13 Reasons Why en uitstel Homeland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen