Seizoen 2 van Six gaat van start op Fox

Seizoen 2 van Six gaat van start op Fox
Navy SEALs strijden tegen terrorisme

Kijktip :

Vanaf dinsdag 6 augustus is het tweede seizoen van de actieserie Six te zien op Fox. In de serie volgen we een team van Navy SEALs, Team Six, dat de strijd aanbindt met terrorisme. Daarmee brengen ze zichzelf echter wel in levensgevaar.

Aanval
Aan het eind van het eerste seizoen viel Team Six een trainingskamp voor terroristen aan. Dat ging echter niet helemaal volgens plan: teamleider Richard 'Rip' Taggart probeert te ontsnappen met een aantal bevrijde gijzelaars, maar wordt daarbij levensgevaarlijk verwondt door Marisa, een pas aangenomen rekruut.

CIA-onderzoek
Bij de start van het tweede seizoen wordt er een onderzoek ingesteld naar de schotwonden van Rip. Het onderzoek wordt geleid door de harde CIA-agente Gina Cline. Zij wordt gespeeld door een bekend gezicht uit de filmwereld: Olivia Munn (Iron Man 2, Magic Mike, X-Men: Apocalypse). Verder is ook Walton Goggins (Rip) te zien in de serie. Hij speelde onder meer in Lincoln, de Tarantino-films Django Unchained en The Hateful Eight en Ant-Man and the Wasp.

Het tweede seizoen van de actieserie Six is vanaf dinsdag 6 augustus wekelijks vanaf 21.10 uur te zien met een dubbele aflevering.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 2 van Six gaat van start op Fox of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV