Vanavond op tv: PSV, Feyenoord, AZ in voorronde Europa League, Dirty Vegan en meer

Vanavond op tv: PSV, Feyenoord, AZ in voorronde Europa League, Dirty Vegan en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 15 augustus

Kijktip :

Het belooft weer een mooie televisieavond te worden, met name als je van voetbal houdt. Want zowel PSV, Feyenoord als AZ komt in actie in de voorronde van de Europa League. Maar zijn er ook opties als je geen voetballiefhebber bent, zoals de serie Dirty Vegan en realityserie Unexpected. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 15 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Tbilisi - Feyenoord (Europa League-voorronde)

Veronica
Veronica
18:00 uur

Feyenoord komt vandaag op bezoek bj Dinamo Tbilisi voor de return in de voorronde van de Europa League. De vorige keer wonnen de Rotterdammers met 4-0 van de ploeg uit Georgië. Dat is een mooie uitgangspositie voor Feyenoord, dat in een stadion moet spelen dat vrijwel leeg is. Er zitten wel wat uitsupporters, maar vanwege een straf mogen fans van Dinamo Tbilisi niet naar binnen om hun team aan te moedigen.


Live: AZ - Marioepol (Europa League-voorronde)

SBS 9
SBS 9
20:25 uur

AZ komt vanavond in actie tegen FC Marioepol in de derde voorronde van de Europa League. Vorige week eindigde de wedstrijd in 0-0. Het betreft eigenlijk een thuiswedstrijd voor AZ, maar aangezien een deel van het dak van het AZ-stadion is ingestort, moeten ze afreizen naar Den Haag. De Alkmaarders spelen voorlopig de thuiswedstrijden in het stadion van ADO Den Haag.


Live: PSV - Haugesund (Europa League-voorronde)

Veronica
Veronica
20:25 uur

PSV neemt het vanavond op tegen FK Haugesund in de voorronde van de Europa League. Toen de ploegen vorige week in Noorwegen tegen elkaar speelden, eindigde deze wedstrijd in 0-1. Als PSV deze twee wedstrijden positief afrondt, moeten ze nog een play-offronde spelen om de groepsfase van de Europa League te bereiken.


Terug: Unexpected

TLC
TLC
22:00 uur

Bij TLC start vanavond een nieuw seizoen van Unexpected. Dit is een realityserie waarin zes tienerstellen worden gevolgd die net een kind hebben gekregen of op het punt staan om ouders te worden. Meestal zijn deze zwangerschappen niet gepland en komen deze jonge stellen voor behoorlijk wat uitdagingen te staan. Onder meer McKayla (18) en Cealan (20) zijn ook in dit seizoen te zien, zij verwachten inmiddels hun tweede kind. Dit terwijl hun relatie ‘ingewikkeld’ te noemen is.


Nieuw: Dirty Vegan

NPO 3
NPO 3
22:30 uur

In de serie Dirty Vegan laat Mathew Pritchard zien dat je fitter, sterker en gezonder kan worden als je vegan eet. Pritchard is bekend als Dirty Sanchez-stuntman, maar gaat tegenwoordig als sportman, chef-kok en overtuigd veganist door het leven. In de eerste aflevering krijgt hij de opdracht om een stevige, eiwitrijke maaltijd te bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV, Feyenoord, AZ in voorronde Europa League, Dirty Vegan en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV