Discovery Channel op zoek naar de verborgen miljoenen van Pablo Escobar

Discovery Channel op zoek naar de verborgen miljoenen van Pablo Escobar
CIA-agenten in het hol van de leeuw

Kijktip :

Voor een nieuw tv-programma op Discovery Channel gaan twee voormalige CIA-agenten op zoek naar het verstopte geld van de beruchte drugshandelaar Pablo Escobar, die in 1993 overleed. Als drugsbaron zou hij tientallen miljarden hebben verdiend. Binnenkort wordt de zoektocht geopend.

Douglas Laux en Ben Smith, ex-CIA-agenten, gaan op zoek naar de geheime plekken waar Escobar mogelijk zijn geld verstopt heeft. Ze krijgen hulp van de twee Amerikaanse agenten van de drugsbestrijdingsdienst die destijds Escobar wisten te overmeesteren. Die jacht is ook te zien in de populaire Netflix-serie Narcos.

Douglas Laux en Ben Smith worden naar het hol van de leeuw gestuurd. In de wijk in Medellín (Colombia) waar nog veel van Escobars criminele volgelingen actief zijn doen ze zich voor als documentairemakers. Zo hopen ze bij de vertrouwelingen van Escobar in de buurt te komen om informatie te verkrijgen. Met die informatie en speciale opsporingsmethoden gaan Douglas en Ben op zoek naar de miljoenen van Escobar.

Finding Escobar's Millions is vanaf maandag 11 december iedere week om 22:30 uur te zien bij Discovery.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Discovery Channel op zoek naar de verborgen miljoenen van Pablo Escobar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV