Angela Groothuizen in nieuw RTL-programma Ver Van Huis

Angela Groothuizen in nieuw RTL-programma Ver Van Huis
Angela mengt zich in moderne gezinsproblemen

Nieuws :

Angela Groothuizen gaat in het nieuwe programma 'Ver Van Huis' op reis met Nederlandse gezinnen om hen te helpen een nieuwe start te maken. Angela neemt de gezinnen letterlijk 100 jaar mee terug in de tijd om hen af te leiden van hun dagelijkse gezinsdynamiek.

Gezinnen terug naar de basis
De gezinsleden van de families Van Hilten, Te Vrede, Van Beek en Voets leven soms totaal langs elkaar heen. In 'Ver Van Huis' zorgen Angela en coach Kas Stuyf voor een nieuwe benadering van deze moderne gezinsproblematiek. Zij nemen de families mee op reis naar een gemeenschap ver van huis: de Amish in Ohio, USA. Het doel van deze bijzondere reis; terug naar de basis en elkaar weer vinden als gezin.

De families van Ver van Huis

De Amish
De Nederlandse families vinden onderdak in de geïsoleerde levensstijl van de Amish, bij een viertal gezinnen die voor hen de deuren hebben geopend. Met de hulp van de Amish gezinnen zullen de families kennismaken met de waarden die in deze bijzondere gemeenschap centraal staan. Met groepsopdrachten die in het teken staan van de leefwijze van de Amish, worden de gezinnen nader tot elkaar gebracht.

Ver Van Huis vanaf dinsdag 3 september elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela Groothuizen in nieuw RTL-programma Ver Van Huis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV