Vanavond op tv: Champions League playoffs-duel APOEL-Ajax en Make Holland Great Again

Vanavond op tv: Champions League playoffs-duel APOEL-Ajax en Make Holland Great Again
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 augustus

Kijktip :

Ajax speelt vanavond in de playoffs van de Champions League tegen APOEL en Veronica doet verslag. Op NPO3 start Make Holland Great Again en de laatste aflevering van In naam van het volk is te zien op NPO2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Make Holland Great Again

NPO 3
NPO 3
20:15 uur

De afgelopen zes maanden werkte tv-maker Sahil Amar Aïssa met een groep jonge tv-makers in het geheim aan één missie: ons land GREAT maken. Het resultaten is de komende dinsdagen rond 20:20 uur te zien op NPO 3.

Acties
Zij koken onder andere een sterrendiner van weggegooid voedsel voor nietsvermoedende gasten, rapen duizenden rondzwervende peuken op van de straat, geven de helden uit de hulpverlening hun grootste applaus ooit, zetten met vijftig bekende Nederlanders een landelijke actie op tegen online haat, proberen één miljoen plastic flessen uit de zee te houden, brengen eenzame ouderen naar dansles en creëren praatzones op openbare plekken.

Wereldproblemen
Grote en kleine onderwerpen, niets is te gek voor het GREAT-team. Samen maken ze wereldproblemen behapbaar en laten zien dat oplossingen soms makkelijker zijn dan gedacht. En het houdt niet op bij de tv-uitzending. De missies worden online voortgezet, waardoor ook iedereen thuis met een kleine moeite mee kan doen ons land GREAT te maken.


Live: APOEL - Ajax (Champions League play-offs)

Veronica
Veronica
20:30 uur

Liveverslag op Veronica van de UEFA Champions League Play-offwedstrijd: Apoel - Ajax.

Laatste voorronde
Ajax staat op de rand van de groepsfase van de Champions League. De play-offronde is de laatste voorronde voor het hoofdtoernooi. De landskampioen begint met een uitwedstrijd en speelt volgende week woensdag in de Johan Cruijff Arena.


Nieuw: Lauren! Ik wil een kind

NPO 3
NPO 3
21:10 uur

Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Een aantal verhalen is de komende dinsdagen rond 21:10 uur te zien op NPO 3.

Onmogelijke
Lauren Verster maakte twee jaar geleden kennis met stellen en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken, namelijk een kind op de wereld zetten.

(Wan)hoop
Lauren volgt deze mensen gedurende dit proces in tijden van hoop, wanhoop, geluk en verdriet. Soms van heel dichtbij en soms met bewuste afstand.


Slot: In naam van het volk

NPO 2
NPO 2
21:15 uur

In de laatste aflevering van deze documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns-Amerikaanse leiders aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns-Amerika: Evita Perón.

Veranderen
Al op jonge leeftijd verliet ze het platteland om actrice te worden en vervolgens aan de zijde van haar man, president Juan Perón, Argentinië voor altijd te veranderen.

Groot belang
Vriend en vijand zijn ervan overtuigd dat ze van groot belang was voor de rechten van vrouwen en Erik Dijkstra ontdekt dat ze tot op de dag van vandaag niet alleen oude, maar ook veel jonge mensen in Argentinië inspireert.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Champions League playoffs-duel APOEL-Ajax en Make Holland Great Again of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV