Art Rooijakkers neemt Van Der Vorst Ziet Sterren over

Art Rooijakkers neemt Van Der Vorst Ziet Sterren over
Titel van RTL-praatprogramma nog niet bekend

Nieuws :

Art Rooijakkers krijgt de eer om het programma Van Der Vorst Ziet Sterren over te nemen. Dat heeft RTL Boulevard bekendgemaakt. Peter van der Vorst was jarenlang de presentator van het programma, maar hij is inmiddels programmadirecteur van RTL.

Art gaat presenteren op ‘eigen manier’
Art is door Peter zelf benaderd om het programma van hem over te nemen. "Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat hij me hiervoor gevraagd heeft", laat Art weten aan RTL Boulevard. "Ik zal ook een portretten-programma maken over bekende Nederlanders waarbij ik met ze meeloop en dat mag ik op mijn eigen manier invullen."

Ook Genemans en Boszhard vervangen presentator
Nu Van der Vorst vertrekt, krijgt het programma met Rooijakkers aan het roer ook een andere naam. Maar ze zijn er nog niet over uit wat de nieuwe titel moet worden. Van der Vorst’s programma Verslaafd! wordt voortaan gepresenteerd door Ewout Genemans en Carlo Boszhard neemt Married At First Sight over. Wanneer de nieuwe Ziet Sterren-reeks met Rooijakkers wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers neemt Van Der Vorst Ziet Sterren over of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV