Lingo maakt maandag comeback op tv bij SBS 6

Lingo maakt maandag comeback op tv bij SBS 6
Het woorden raden kan weer beginnen

Kijktip :

Naast Man bijt hond brengt SBS 6 nog een icoon van de Nederlandse televisie terug. Vanaf maandag 26 augustus kan het woorden raden weer beginnen, want dan begint Lingo weer. Na een afwezigheid van vijf jaar is het programma opnieuw te zien.

Jan Versteegh
SBS heeft gekozen voor een jonge presentator om het toch ietwat stoffige imago van Lingo op te krikken. Jan Versteegh, afgelopen najaar zomer overgekomen van BNNVARA, zal de twee teams door het spel heen loodsen. Dat zal echter niet al te moeilijk zijn, want bijna elke Nederlander weet wel hoe Lingo gespeeld moet worden.

Groen!
Aan het format van het programma is weinig gesleuteld. Er wordt weer met vijf-, zes- en zevenletterwoorden gespeeld, en de kandidaten mogen ook weer graaien naar groene ballen. En er is nóg een element van Lingo dat terugkeert: de voice-over van JP. Vanaf maandag zal het "Groen!" weer regelmatig door de studio en door huiskamers schallen.

Lingo is vanaf maandag 26 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Lingo terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lingo maakt maandag comeback op tv bij SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV