Einde Het Spaanse Dorp Polopos nadert: welk team gaat winnen?

Einde Het Spaanse Dorp Polopos nadert: welk team gaat winnen?
Finale is 29 augustus te zien bij RTL 4

Kijktip :

Het einde van de realityserie Het Spaanse Dorp Polopos is in zicht. De grote vraag is nu: wie gaat er met de winst vandoor? De finale van Het Spaanse Dorp Polopos is donderdag 29 augustus te zien bij RTL 4.

Weekopdrachten en integreren
In Het Spaanse Dorp: Polopos zijn de avonturen van Nederlandse koppels te volgen, die een nieuw leven proberen op te bouwen in een Spaans dorp met slechts 60 inwoners. Drie stellen en twee gezinnen hebben voor een euro een huis gekocht dat nog helemaal opgeknapt moet worden. Daarnaast moeten ze weekopdrachten doen en een band opbouwen met de andere bewoners van het dorpje, want zij en de dorpsraad bepalen uiteindelijk de winnaar.

Wie worden rijke ereburgers?
De winnaars gaan er uiteindelijk vandoor met 20.000 euro, bedoeld voor de ontwikkeling van het dorp. Ook worden ze tot ereburger benoemd. In totaal zijn er dertien deelnemers die deze keer kans maken op deze prijs:

  • De fanatieke familie Rutten: Jürgen, Elisa, zoon Daniël en schoondochter Demi hebben heel veel plannen om uit te voeren in het Spaanse dorp.
  • Mark en Donna zijn het jongste stel dat meedoet, zij richten zich op sportieve vakanties maar hebben het af en toe zwaar met de taal en gebrek aan ervaring.
  • John en Juani zijn al dertig jaar samen en willen graag een B&B beginnen in Polopos.
  • De Amsterdammers Wijnand en Thysa zijn creatievelingen en willen graag een kunstenaarsverblijf en koffiehuis starten.
  • Christiaan en Kirsten zijn met hun zoontje Lucas naar de Spaanse zon vertrokken en zijn druk bezig met hun eigen bedrijf.

Het Spaanse Dorp: Polopos is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4, de finale in de laatste aflevering wordt donderdag 29 augustus uitgezonden. Je kunt elke aflevering van Het Spaanse Dorp: Polopos terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Einde Het Spaanse Dorp Polopos nadert: welk team gaat winnen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV