Opsporing verzocht is vanaf dinsdag terug op tv

Opsporing verzocht is vanaf dinsdag terug op tv
Nieuwe spraakmakende zaken komen aan het licht

Kijktip :

Na een korte zomerstop is Opsporing verzocht vanaf dinsdag 27 augustus weer te zien op NPO 1. Presentatrice Anniko van Santen zal opnieuw een aantal spraakmakende zaken aan het licht brengen, in de hoop dat kijkers kunnen helpen bij het oplossen ervan.

Succes
Opsporing verzocht is uitgegroeid tot een succesnummer van de publieke omroep. Al sinds 1982 (!) helpen tv-kijkers bij het oplossen van zaken, en ook dat mag gerust een triomf genoemd worden: zo'n 40 procent van de getoonde misdrijven wordt elk jaar opgelost. Na al die jaren zijn de kijkcijfers bovendien nog steeds indrukwekkend, want het programma duikt zelden onder de miljoen.

Reconstructies
Het programma is befaamd om de reconstructies van misdrijven, waarin getoond wordt hoe mensen het slachtoffer werden van criminelen. In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie roept Opsporing verzocht kijkers op om mogelijke informatie over een misdrijf te delen. Dit kan uiteindelijk bijdragen aan het oplossen van een zaak.

Het nieuwe seizoen van Opsporing verzocht is vanaf dinsdag 27 augustus wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing verzocht is vanaf dinsdag terug op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV