Nieuw seizoen Familie Kruys van start op RTL 4

Nieuw seizoen Familie Kruys van start op RTL 4
Linda de Mol is nog van de partij

Kijktip :

Na de eerste aflevering van Expeditie Robinson op RTL 4 begint ook de serie Familie Kruys aan een nieuw seizoen. Ondanks de overstap van Linda de Mol naar het Talpa van broer John, is ze nog wel te bewonderen in het nieuwe seizoen.

Bevalling
De hele familie Kruys keert terug voor het vijfde seizoen, wat tevens het laatste zal zijn in verband met de al genoemde overstap van Linda de Mol naar Talpa. We zien in de eerste aflevering hoe de bevalling van Ruxandra tot een succesvol einde is gebracht: ze heeft een nieuwe telg van de familie Kruys op de wereld gezet, namelijk dochtertje Candida.

Ziekenhuis
Het ziekenhuis kan voorlopig echter nog niet verlaten worden, want Ruxandra's normaal gesproken zo fitte man Thomas (die toch al dik in de zeventig is) kreeg hartproblemen en stortte in het ziekenhuis in elkaar. De familie maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van de oude man. Alle acteurs uit eerdere seizoenen zijn ook nu weer te zien: Elise Schaap, Hans Dagelet en Rop Verheijen keren allemaal terug.

Het nieuwe seizoen van Familie Kruys begint op zondag 1 september om 21.15 uur op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Familie Kruys terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Familie Kruys van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV