Chantals Pyjama Party gaat van start: Chantal Janzen geeft feest voor BN'ers

Chantals Pyjama Party gaat van start: Chantal Janzen geeft feest voor BN'ers
Het vervolg op Chantal blijft slapen

Kijktip :

Chantal Janzen is één van de weinige RTL-presentatoren die deze zomer géén overstap heeft gemaakt. Ze krijgt van RTL dan ook alle kans om uit te blinken met nieuwe programma's. Op donderdag 5 september gaat Chantals Pyjama Party van start, een soort van vervolg op Chantal blijft slapen.

Feestje bouwen
Dat Chantal Janzen houdt van ontregelen en een feestje bouwen, was al langer bekend. In Chantals Pyjama Party zal ze dat in de praktijk brengen door een - zoals de titel al aangeeft - pyjamaparty te organiseren bij een bekende Nederlander thuis. Hierdoor zullen de avonduren veranderen in een totale, maar gezellige chaos.

Openhartig
Het draait echter niet alleen om het feest. Janzen loopt ook een dag mee met de BN'er in kwestie, die openhartig vertelt over zijn of haar leven en carrière. In zeven weken tijd gaat Janzen langs bij veertien gasten, onder wie Gerard Joling, Famke Louise, Lil' Kleine, Glennis Grace, Tijl Beckand, Corry Konings, Peter Jan Rens en Maan de Steenwinkel.

Het nieuwe programma Chantals Pyjama Party is vanaf donderdag 5 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantals Pyjama Party gaat van start: Chantal Janzen geeft feest voor BN'ers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen