Vanavond op tv: Duitsland - Nederland (EK kwalificatie), start 2 voor 12 en meer

Vanavond op tv: Duitsland - Nederland (EK kwalificatie), start 2 voor 12 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 6 september

Kijktip :

Vanavond zullen veel ogen gericht zijn op een van de grote internationale voetbalklassiekers: Duitsland - Nederland. Kan Oranje de eeuwige aartsrivaal in het hol van de leeuw verslaan en zo goede zaken doen in de EK kwalificatie? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 6 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Buitenkant links - Willem in woord en daad

FOX
FOX
20:20 uur

Op FOX is vanavond de documentaire Buitenkant links - Willem in woord en daad te zien. Het is een prachtige documentaire over de Nederlandse voetballegende Willem van Hanegem, die een half jaar geleden zijn 75ste verjaardag vierde. Hoe ziet het dagelijkse leven van Van Hanegem er tegenwoordig uit? Bekijk hier op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is.


Terug: 2 voor 12

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Eén van de grote klassiekers van de Nederlandse televisie keert vanavond weer terug op televisie. Elke vrijdag kun je weer kijken naar de kennisquiz 2 voor 12, als vanouds gepresenteerd door Astrid Joosten. Twee kandidaten zullen samen op zoek moeten gaan naar het twaalfletterwoord door een aantal vragen te beantwoorden. Die vormen samen de sleutel tot de oplossing van de quiz. De deelnemers mogen antwoorden opzoeken in boeken en via internet.


Live: Duitsland - Nederland (EK-kwalificatie)

NPO 1
NPO 1
20:40 uur

In de afgelopen anderhalf jaar heeft het Nederlands elftal maar liefst drie keer tegen Duitsland gespeeld. Ook vanavond staat de voetbalklassieker Duitsland - Nederland weer op het programma, ditmaal in het kader van de EK-kwalificatie. Kan Nederland de Duitsers in het eigen Hamburg verslaan? Eerder dit jaar verloor Oranje in eigen huis met 2-3 van de aartsrivaal, waardoor het de punten wel kan gebruiken.


Inspector Banks: start seizoen 5

Eén
Eén
20:40 uur

Op de Vlaamse zender België Eén gaat vanavond het vijfde seizoen van Inspector Banks (of DCI Banks) van start. Inspecteur Alan Banks stuit op een vermoord slachtoffer van een waanzinnige aanval, die is achtergelaten in het bos. Al snel komt de beruchte crimineel Steve Richards uit de bus als een belangrijke verdachte, en Banks bijt zich helemaal vast in de zaak. Zijn team komt echter op de proppen met nieuwe verdachten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Duitsland - Nederland (EK kwalificatie), start 2 voor 12 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen