Flirty Dancing is eerste grote klus van Wendy van Dijk voor SBS

Flirty Dancing is eerste grote klus van Wendy van Dijk voor SBS
Uniek datingprogramma uit Engeland

Kijktip :

Vanuit Engeland is het unieke datingprogramma Flirty Dancing over komen waaien. Het wordt de eerste grote klus van Wendy van Dijk voor haar nieuwe werkgever SBS. Ze heeft daarbij één geluk: ze mag direct na kijkcijferkanon Postcode Loterij Miljoenenjacht opdraven.

Eerste ontmoeting
De eerste indruk is vaak belangrijk bij een date, maar die eerste ontmoeting vindt in Flirty Dancing plaats op de dansvloer. Twee singles leren met behulp van choreograaf Juvat Westendorp een intieme dans, die ze tijdens de date uitvoeren. Daar komt wel een addertje van onder het gras tevoorschijn: de singles mogen niet met elkaar praten en moeten elkaar beoordelen op de dans en het uiterlijk.

Friesland
De dans vindt plaats op een unieke locatie. In de eerste aflevering is dat een leegstaande kerk in Friesland, waar Shamilah en Rolf elkaar in de armen vallen voor een intieme dans. Binnen tweeënhalve minuut leren ze elkaar op een bijzondere manier kennen. Ook bij de mannen Giovanni en Tom gieren de zenuwen door hun lichaam: zullen zij zich tot elkaar aangetrokken voelen?

Het nieuwe programma Flirty Dancing is vanaf zondag 8 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Flirty Dancing is eerste grote klus van Wendy van Dijk voor SBS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV