Aart Staartjes is tweede gast in Sterren op het doek

Aart Staartjes is tweede gast in Sterren op het doek
Sesamstraat-acteur openhartig over zijn carrière

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek begon vorige week met een spraakmakende aflevering, waarin De wereld draait door-presentator Matthijs van Nieuwkerk te gast was. In de tweede aflevering doet Sesamstraat-acteur Aart Staartjes een boekje open.

Imposante carrière
Staartjes heeft een lange en imposante carrière opgebouwd in de Nederlandse film- en tv-wereld. De acteur heeft talloze fameuze rollen op zijn naam staan, van Toon in De film van Ome Willem en de stratenmaker in De Stratemakeropzeeshow tot zijn bekendste personage: Meneer Aart in Sesamstraat. Onlangs stak Staartjes zijn teleurstelling over het (voorlopige) einde van de Nederlandse Sesamstraat niet onder stoelen of banken.

Portretten
In Sterren op het doek gaat hij in gesprek met Özcan Akyol, die hem het vuur aan de schenen zal leggen. Ondertussen maken drie kunstenaars een portret van hem. Aan het eind van de aflevering kiest de BN'er één schilderij uit, dat hij mee naar huis zal nemen. De andere twee doeken worden geveild, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

De aflevering van Sterren op het doek met Aart Staartjes is op dinsdag 10 september om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aart Staartjes is tweede gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV