Dramaserie 9-1-1 gaat woensdag van start op Fox

Dramaserie 9-1-1 gaat woensdag van start op Fox
Intense kijk in wereld van hulpdiensten

Kijktip :

Woensdag gaat er weer een nieuwe serie van start op Fox. In de dramaserie 9-1-1 krijgt de kijker een intense kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten. Elke woensdag zie je om 20.35 uur een nieuwe aflevering.

Moeilijk bestaan
De serie 9-1-1 speelt zich af in het oproepcentrum van de hulpdiensten, waar veel verschillende mensen werken. Ze leiden allemaal een moeilijk bestaan, want werk en privé is soms moeilijk gescheiden te houden. Zo is er inspecteur Athena Grant, die ontdekt dat haar man homo is, en Abby Clark, wiens moeder lijdt aan Alzheimer. Ondertussen proberen ze levens te redden.

Geweldige hoofdrol
De hoofdrol van Athena Grant wordt gespeeld door de gevierde actrice Angela Bassett, die hiermee de zoveelste schitterende rol op haar naam zet. Bassett heeft door de jaren heen een imposante carrière opgebouwd met rollen in films als Malcolm X, What's Love Got to Do with It (waarin ze Tina Turner speelt), Strange Days en Black Panther.

De Amerikaanse dramaserie 9-1-1 is vanaf woensdag 11 september wekelijks om 20.35 uur te zien op Fox.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie 9-1-1 gaat woensdag van start op Fox of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen