Derde seizoen van misdaadserie Unforgotten gaat van start op NPO 2

Derde seizoen van misdaadserie Unforgotten gaat van start op NPO 2
Elke zaterdag een nieuwe aflevering

Kijktip :

Vanaf zaterdag 14 september is het derde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien op NPO 2. De twee Londense detectives Cassie Stuart (gespeeld door Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) stuiten opnieuw op huiveringwekkende zaken.

Menselijke resten
Tijdens werkzaamheden langs de Britse snelweg M1 stuiten de arbeiders op menselijke resten, die in de middenberm liggen. Cassie en haar team worden opgetrommeld om de zaak te onderzoeken. Sommigen denken dat het een waardevolle archeologische vondst is, maar uit de forensische analyse blijkt dat het een jonge vrouw is, die niet voor het jaar 1991 begraven kan zijn.

Identiteit
De vondst roept veel vragen op, met als belangrijkste: wat is de identiteit van het slachtoffer? De enige aanwijzing die het team heeft is een titaniuum plaatje, dat is gebruikt bij een operatie. Het plaatje lijkt uit het buitenland te komen, maar bevat geen serienummer of andere informatie. Sunny komt er achter dat het plaatje door een Grieks-Cypriotisch bedrijf is gemaakt.

Het derde seizoen van de misdaadserie Unforgotten is vanaf zaterdag 14 september wekelijks rond 22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Unforgotten terugkijken bij Gids.tv.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen van misdaadserie Unforgotten gaat van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier