Floortje Dessing is dinsdag te gast in Sterren op het doek

Floortje Dessing is dinsdag te gast in Sterren op het doek
Presentatrice gaat in gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

Floortje Dessing is op dinsdag 17 september de derde gast van Sterren op het doek. De presentatrice gaat met Özcan Akyol in gesprek, terwijl drie kunstenaars haar vereeuwigen op het doek. Dessing mag uiteindelijk één schilderij meenemen naar huis.

Onrust
Dessing is, net als de eerdere gasten Matthijs van Nieuwkerk en Aart Staartjes, openhartig over haar carrière en leven. Zo vertelt ze hoe ongemakkelijk ze het vindt om naar zichzelf te kijken op televisie en geeft ze aan dat haar hele leven behoorlijk onrustig is. Nadat ze een keuze heeft gemaakt tussen de drie doeken, worden de andere twee geveild voor het goede doel.

Succes
Floortje Dessing is al een aantal jaren succesvol met haar bijzondere reisprogramma's. Ze presenteerde niet alleen 3 op Reis, maar maakte ook veel eigen programma's. Voor Floortje naar het einde van de wereld won Dessing in 2016 de Gouden Televizier-ring. In hetzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar.

De aflevering van Sterren op het doek met Floortje Dessing is op dinsdag 17 september om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Floortje Dessing is dinsdag te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen