Film Update: Rise of Skywalker-nieuws, Ad Astra succes of flop en is Ant Man slachtoffer van grotere MCU?

Film Update: Rise of Skywalker-nieuws, Ad Astra succes of flop en is Ant Man slachtoffer van grotere MCU?
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Rise of Skywalker: Is de openingsscene bekend?
De onderstaande tekst kan spoilers bevatten!
Er wordt steeds meer bekend over de nieuwe Star Wars film, The Rise of Skywalker. Nu lijkt op een fansite zelfs de openingscene uit de film uitgelekt. In het blauwe kadertje staat de beschrijving van de scène. Sla deze tekst over als je het niet wilt weten!

Na de gele tekst draait het beeld weg uit de ruimte. De camera zoomt in op een planeet bedekt met bomen. We zien in de verte een blauw lichtzwaard duelleren met een groen lichtzwaard. Beide lichtzwaarden worden vastgehouden door Jedi's met witte helmen. De twee Jedi's staken vervolgens het duel en verwijderen hun helmen. Daaronder verschijnen Luke Skywalker en Leia Organa. Hun uiterlijk is gelijk aan die van de slotscène uit Return of the Jedi. Het gaat hier dus om een flashback.

Uitgelezen? Bekijk dan ook even onderstaande poster. Die is prachtig!


Wat gaat Brad Pitt's Ad Astra doen?
Ad Astra is de nieuwe film met Brad Pitt in de hoofdrol. Gids.tv recensent Barry Kuiper schreef al erg positief over de film en veel recensenten volgen dat voorbeeld. Nu is alleen de vraag: Is dat genoeg? Disney rekent op een groot box-office succes voor deze film. Niet van het kaliber Avengers: Endgame, maar wel van het kaliber The Martian, die in 2015 630,2 miljoen dollar ophaalde. Of dat gaat lukken...


Komt er geen derde Ant Man?
De MCU groeit aan alle kanten. Met de komst van The Eternals aan de cosmic-kant, Shang Chi in het Oosten en een gloednieuw Avengers team lijkt het universum zelfs te groot te worden voor een van zijn huidige helden: Ant Man. Een derde film over onze kleine vriend lijkt er niet meer te komen en de geruchten zijn dat een Disney+ serie op komst is!


Kort nieuws

  • The Irishman, de nieuwe Netflix Original van Martin Scorsese, zal ruim 3 uur en 29 minuten duren. In verschillende bioscopen, waaronder Pathé, is de film vanaf 1 november te zien.
  • De eerste reacties van Gemini Man, de film van Ang Lee met Will Smith en 'Will Smith' in de hoofdrol, zijn lovend.
  • Filmrecensies dan: Barry keek deze week naar Ad Astra, Rambo: Last Blood en Dolor y Gloria.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film Update: Rise of Skywalker-nieuws, Ad Astra succes of flop en is Ant Man slachtoffer van grotere MCU? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV