Nog meer nieuwe films in september 2019 op Netflix

Nog meer nieuwe films in september 2019 op Netflix
Jumanji: Welcome to the Jungle, Peter Rabbit en veel meer

Kijktip :

Netflix heeft afgelopen week nog meer films toegevoegd aan de database om te streamen en te bingen. De rode streaming-gigant brengt hoge kwaliteit met bijvoorbeeld de zinderende liefdesfilm Call Me By Your Name. Ook blockbuster Jumanji: Welcome to the Jungle is nieuw op Netflix. Gids.tv zet nog meer belangrijke releases op Netflix van de maand september 2019 op een rij.

Bekijk hier het artikel: Nieuwe films en series op Netflix in september 2019

1. 24 Hours to Live (22 september)
In deze actiethriller van de makers van de John Wick-films speelt huurmoordernaar Travis Conrad (Ethan Hawke) de hoofdrol. Hij wordt in een experiment kortstondig opnieuw tot leven gewekt voor een tijdsspanne van 24 uur, om nog één opdracht te vervullen. Lees hier de filmrecensie. Lees hier waar je deze film 24 Hours to live nog meer kunt streamen.

2. We're the Millers (22 september)
Een prettig gestoorde roadmovie met Friends-actrice Jennifer Aniston die stripper Rose speelt, naast haar Horrible Bosses-collega Jason Sudeikis die de rol van drugsdealer Davis Clark vertolkt. Na tegenslag een 'klein beetje' wiet over de grens smokkelen, dat is de opdracht. Lees hier waar je de film Were the Millers nog meer kunt streamen.

3. The Quake (22 september)
Skjelvet (The Quake) is een Noorse rampenfilm uit het jaar 2018. Voor een Europese film bevat deze productie best leuke special effects die niet onder doen aan Hollywood-producties. Ga alvast maar onder de tafel zitten want geoloog Kristian Eikjord heeft toch gelijk, grote verwoesting komt eraan. Lees hier waar je de film The Quake nog meer kunt streamen.

4. Jumanji: Welcome to the Jungle (21 september)
Blockbuster Jumanji: Welcome to the Jungle met Dwayne Johnson heeft het licht gezien op Netflix. Vier tieners moeten overleven door zich te transformeren in een levensgevaarlijk spel. Een erg leuke kijktip, vooral omdat het tweede deel Jumanji: The Next Level vanaf 12 december in de bioscoop te zien is. Lees hier waar je de film Jumanji: Welcome to the Jungle nog meer kunt streamen.

5. Justice League (21 september)
Marvels concurent laat van zich horen met deze nieuwe DC Comics film waar ook alle superhelden samen de strijd aangaan. Met Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash in de hoofdrol. Maar misschien is het al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval. Lees hier waar je de film Justice League nog meer kunt streamen.

6. Straight Outta Compton (20 september)
Straight Outta Compton kreeg van IMDb een prima score van een 7,9. Deze heftige muziek- en biografiefilm draait om één van de invloedrijkste hiphopformaties, met O'Shea Jackson Jr in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Straight outta Compton nog meer kunt streamen.

7. Call Me by Your Name (17 september)
De door de pers bejubelde film Call Me by Your Name staat nu op Netflix. Deze filmhuisfilm is pure klasse in sensuele nazomerhitte. De 24-jarige Amerikaanse onderzoeksassistent Oliver (Arnie Hammer) komt naar Noord-Italië om professor Perlman bij te staan. Hij maakt grote indruk op diens 17-jarige zoon Elio (een uitstekende Timothée Chalamet), die tot zijn eigen schrik en verbazing verliefd wordt op Oliver. Het plot is bitter maar magisch en eerlijk! Lees hier waar je de film Call Me by Your Name nog meer kunt streamen.

8. Proud Mary (15 september)
Met het wereldberoemde nummer van zangeres Tina Turner in deze film, speelt niemand minder dan Taraji P. Henson huurmoordenaar Mary. Een opdracht gaat gigantisch mis, en dan ontmoet ze een kleine jongen. Een film die niet heel veel om het lijf heeft, maar de muziek is een grote plus! Lees hier waar je de film Proud Mary nog meer kunt streamen.

9. Trainwreck (15 september)
Een luchtige romantische komedie met comédienne en actrice Amy Schumer die als jong meisje al gelooft dat monogamie niet realistisch is. Maar dan loopt ze de charmante en succesvolle sportarts Aaron Conners (Bill Hader) tegen het lijf. Lees hier waar je de film Trainwreck nog meer kunt streamen.

10. Peter Rabbit (15 september)
Hekkensluiter is een echte familiefilm met het zeer brutale konijn Pieter in de hoofdrol. Pieter en zijn vrienden hebben een prachtig leven in de moestuin van de buurman. Met gevaar voor eigen leven jatten ze hier en daar een wortel of een tomaat bij de norse meneer McGregor. Lees hier de uitgebreide filmrecensie van deze film. En bekijk hier waar je deze film Peter Rabbit nog meer kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV