Zanger Waylon te gast in nieuwe aflevering Sterren op het doek

Zanger Waylon te gast in nieuwe aflevering Sterren op het doek
Van rock 'n' roll naar huisvader

Kijktip :

In de vierde aflevering van het vernieuwde Sterren op het doek is zanger Waylon te gast. Hij leidde lange tijd een rock 'n' roll-leven, maar vertelt nu openhartig over zijn relatie met Bibi Breijman en het vaderschap. Een compleet ander leven.

Spotlights
Het opwindende maar vermoeiende rock 'n' roll-leven heeft de zanger achter zich gelaten en Waylon voelt zich nu beter dan ooit. Toch heeft hij nog steeds de behoefte om in de spotlights te staan. Waar komt die vandaan en waarom is die er? Uiteraard komt ook zijn prille gezinsgeluk aan bod. Eindelijk is het huisje, boompje, beestje voor de inmiddels 39-jarige zanger.

Portretten
Sinds twee jaar heeft Waylon een relatie met de 28-jarige Bibi Breijman, die hij leerde kennen bij het RTL-programma It Takes 2. Samen hebben ze een dochtertje, Teddy. Tijdens het openhartige gesprek dat Waylon met presentator Özcan Akyol voert, zullen drie kunstenaars hem portretteren. Uiteindelijk kiest de zanger één portret dat mee gaat naar huis.

De vierde aflevering van Sterren op het doek met Waylon is op dinsdag 24 september om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zanger Waylon te gast in nieuwe aflevering Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV