Patrick Kluivert gaat in Waar is de Mol? op ontdekkingstocht in Spanje

Patrick Kluivert gaat in Waar is de Mol? op ontdekkingstocht in Spanje
Voormalig topvoetballer krijgt bezoek van Johnny de Mol

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Waar is de Mol?, maandagavond te zien op SBS 6, gaat presentator Johnny de Mol op bezoek bij Patrick Kluivert in Spanje. Door zijn nieuwe baan kan de oud-voetballer onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze het land zelf.

Topvoetballer
Tijdens zijn carrière, die van 1994 tot 2008 duurde, groeide Patrick Kluivert uit tot één van de beste Nederlandse spitsen ooit. Hij was onderdeel van het gouden Ajax van de jaren negentig, waarmee hij in 1995 de Champions League won, en maakte van 1998 tot 2004 furore als voetballer bij FC Barcelona. Ook was hij lange tijd topscorer aller tijden voor het Nederlands elftal, tot Robin van Persie het stokje van hem overnam.

Analist en commentator
De trainerscarrière van Kluivert wil nog niet echt vlotten, maar hij is wel analist en commentator voor BeIN Sports España. Daardoor kan hij geen week van huis, en dus besluiten Patrick, Johnny en Patricks vrouw Rossana om Barcelona zelf te verkennen. Dat blijkt geen overbodige luxe, want ondanks het feit dat hij er al jaren woont, heeft Patrick nog bijna niks van de stad gezien.

De aflevering van Waar is de Mol? met Patrick Kluivert is op maandag 30 september om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Waar is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patrick Kluivert gaat in Waar is de Mol? op ontdekkingstocht in Spanje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV