Dancing With The Stars ingekort na kritiek kijkers

Dancing With The Stars ingekort na kritiek kijkers
Dansprogramma duurt voortaan ‘nog maar’ twee uur

Nieuws :

Dancing With The Stars wordt ingekort. Het dansprogramma dat elke zaterdagavond wordt uitgezonden heeft heel wat kritiek gekregen van kijkers omdat het te langdradig zou zijn.

Half uur korter
Dancing With The Stars begint nog steeds om 20.00 uur, alleen duurt de uitzending voortaan ‘maar’ twee uur in plaats van tweeënhalf. “We hebben van de kijker vernomen dat ze Dancing With The Stars aan de lange kant vinden en graag meer dans willen zien. Wij vinden de mening van de kijker belangrijk en geven hier graag gehoor aan door de aflevering in te korten waarbij er meer focus ligt op het dansen”, zo heeft RTL aan RTL Boulevard laten weten.

Ik Hou Van Holland trekt meer kijkers
In het RTL-programma laten bekende Nederlanders zien wat ze aan danstalent in huis hebben. Elke week worden ze beoordeeld na een dansoptreden met een professionele danspartner. De afgelopen weken verloor Dancing With The Stars op het gebied van kijkcijfers flink van Ik Hou Van Holland op SBS.

Dancing With The Stars is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Dancing With The Stars terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dancing With The Stars ingekort na kritiek kijkers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV