AZ - Manchester United live op tv

AZ - Manchester United live op tv
Europa League in Den Haag

Sport :

Op donderdag 3 oktober speelt AZ de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Manchester United. Het duel is in het stadion van ADO Den Haag, omdat in het AZ-stadion voorlopig nog geen wedstrijden gespeeld worden. FOX Sports doet live verslag.

Eerste duels
AZ begon de groepsfase van de Europa League met een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Partizan Belgrado. Manchester United won het eerste duel met 1-0 van Astana.

Niet bij RTL
De wedstijd van AZ wordt niet uitgezonden op RTL 7. Die zender kiest voor Feyenoord - FC Porto, dat tegelijkertijd op het programma staat. FOX Sports doet uitgebreid verslag. Een uitgebreide samenvatting is na Rosenborg - PSV, rond 23.20 uur, te zien op RTL 7.

AZ - Manchester United is donderdag 3 oktober om 18.55 uur te zien op FOX Sports 1 en 2. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur. De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op AZ - Manchester United live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: PSV, belgrado, ado den haag, Feyenoord, live, den haag, manchester, manchester united, europa league, stadion, fc porto, astana, samenvatting, porto, gelijkspel, zender, rtl, europa, FOX Sports, ado, doelpunten, united, fox, rtl 7, live op tv, fox sports 1, groepsfase, voorbeschouwing


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV