Tim Akkerman krijgt deze week een eerbetoon in Beste Zangers

Tim Akkerman krijgt deze week een eerbetoon in Beste Zangers
Voormalige zanger Di-Rect toegezongen door collega's

Kijktip :

Beste Zangers gaat deze zaterdag (5 oktober) verder met een nieuw eerbetoon. Dit keer is het zanger Tim Akkerman die toegezongen wordt door zijn collega's. De voormalige zanger van Di-Rect heeft in ieder geval een uitgebreid oeuvre om uit te kiezen.

Di-Rect
Akkerman is één van de oprichters van de Haagse rockband Di-Rect, die in 1999 van de grond komt. Samen met Spike, Jamie en Bas boekt hij tien jaar lang grote successen, en ze scoren grote hits met 'Inside My Head', 'She', 'Hungry for Love', 'Cool Without You' en 'A Good Thing'. Na tien jaar vindt Akkerman het mooi geweest, want in 2009 kiest hij voor een solocarrière en verlaat hij de band.

Nummer voor broer
Kiezen zijn collega's uit Beste Zangers voor nummers uit zijn periode bij Di-Rect of voor solowerk? Samantha Steenwijk opent met haar versie van 'Just the Way I Do'. Akkerman beweert zelf dat hij niet kan huilen, maar hij krijgt het toch zwaar als Floor Jansen (wie anders?) het nummer 'Winner' voor hem zingt, dat Akkerman speciaal schreef voor zijn broer.

De aflevering van Beste Zangers met Tim Akkerman is op zaterdag 5 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tim Akkerman krijgt deze week een eerbetoon in Beste Zangers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen