Nieuw seizoen The Walking Dead begint maandag op Fox

Nieuw seizoen The Walking Dead begint maandag op Fox
Zombieserie is toe aan tiende seizoen

Kijktip :

The Walking Dead is waarschijnlijk de bekendste horrorserie aller tijden. In 2010 beleefde de serie zijn première, en het is in de jaren daarna uitgegroeid tot een waar fenomeen. Hoewel de critici de laatste seizoenen minder lovend waren, gaat de serie onverbiddelijk verder.

Oorlog
Hoofdrolspeler Rick Grimes (gespeeld door Andrew Lincoln) nam anderhalf jaar na de grote oorlog de leiding op zich: hij wilde samen met een aantal mede-overlevenden de beschaving weer opbouwen. Dat bleek echter niet zo eenvoudig, want het gezelschap is totaal niet voorbereid op de macht die ze in handen krijgen.

Lente
In het tiende seizoen is de lente aangebroken, maar de nasleep van Alpha's verschrikkelijke machtsvertoon is nog altijd voelbaar. De nieuwe grenzen worden wel gerespecteerd, maar toch wordt er overgegaan op het vormen van milities. De échte fans van de serie moeten nachtbrakers zijn, want de nieuwe afleveringen worden elke zondagnacht om 03.30 uur uitgezonden (direct na de Amerikaanse première). Op maandagavond zijn de afleveringen nogmaals te zien op Fox.

Het tiende seizoen van The Walking Dead is vanaf maandag 7 oktober wekelijks om 03.30 uur en om 22.00 uur te zien op Fox.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Walking Dead begint maandag op Fox of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV