Vanavond op tv: start Avondlicht, Darts, Peter Pannekoek en meer

Vanavond op tv: start Avondlicht, Darts, Peter Pannekoek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 oktober

Kijktip :

Van Darts tot Onze Boerderij. Van de cabaretshow Zacht Van Binnen van Peter Pannekoek, tot het nieuwe absurde interviewprogramma Avondlicht met Sander van de Pavert en de première van het tiende seizoen van The Walking Dead. Deze zondag biedt een divers aanbod met meer dan genoeg keuze voor tv-kijkers met de meest uiteenlopende interesses. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: World Grand Prix Darts

RTL 7
RTL 7
20:00 uur

Vanavond is een live verslag te zien van de World Grand Prix Darts 2019 die in Dublin van start gaat. Het darttoernooi is tot en met zaterdag 12 oktober elke avond te volgen. In totaal doen 32 spelers mee om de titel op hun naam te schrijven. Ook de Nederlandse Michael van Gerwen is van de partij, de nummer één van de wereld. Andere Nederlanders die meedoen zijn Jeffrey de Zwaan, Jermaine Wattimena, Vincent van der Voort en Danny Noppert.

Het programma voor de eerste ronde vanavond:

  • Ricky Evans v Chris Dobey
  • Mervyn King v Dimitri Van den Bergh
  • Joe Cullen v Ian White
  • Jeffrey de Zwaan v Steve Beaton
  • James Wade v John Henderson
  • Michael Smith v Simon Whitlock
  • Michael van Gerwen v Jamie Hughes
  • Gary Anderson v Keegan Brown


Onze boerderij: Marnix neemt afscheid

NPO 1
NPO 1
20:25 uur

In Onze Boerderij gaat Yvon Jaspers weer op bezoek bij oud-deelnemers van Boer Zoekt Vrouw. Zo gaat ze langs bij boer Marnix, die afscheid moet nemen van zijn enorme stier 'Us Heit’. Ook bezoekt de presentatrice Steffi, die in de spannende wereld van hengsten fokken leeft. Ze hoopt op een mooi springpaard of een goede dekhengst. Verder ontmoet Yvon Hessel Jan en Boukje, die een nieuw plan hebben bedacht nadat ze door persoonlijke omstandigheden na vijf jaar moesten stoppen met hun melkveebedrijf.


Cabaret: Peter Pannekoek - Zacht van binnen

NPO 3
NPO 3
20:55 uur

Peter Pannekoek en zijn show Zacht Van Binnen is vanavond te zien bij NPO 3. Deze voorstelling gaat onder meer over hoe angsten onze levens beheersen. Pannekoek staat bekend om zijn scherpe tong en confronterende maar hilarische verhalen, en dat is vanavond niet anders. Zo snijdt de cabaretier onderwerpen aan als Mein Kampf en seksuele intimidatie van vrouwen.


Nieuw: Avondlicht

NPO 1
NPO 1
23:00 uur

Avondlicht is een gloednieuw absurdistisch interviewprogramma dat wordt gepresenteerd door LuckyTV-maker Sander van de Pavert. Hij ontvangt bijzondere gasten uit de wereld van media en televisie, elke uitzending duurt zo’n twaalf minuten. Elk gesprek wordt na de opname zo gemonteerd door de tv-maker, dat het een bijzonder interview wordt met ongemak, humor en twists. In deze eerste aflevering is Andries Knevel de hoofdgast.


Première: The Walking Dead seizoen 10

FOX
FOX
03:30 uur

Het is alweer tijd voor het tiende seizoen van de succesvolle horrorserie The Walking Dead. Er was hoop nadat in het vorige seizoen onder de leiding van Rick alles opnieuw werd opgebouwd. Maar toen hadden ze nog geen idee met welke nieuwe macht ze te maken zouden krijgen. In deze nieuwe afleveringen breekt de lente aan en worden de heftige gevolgen duidelijk van Alpha's macht.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Avondlicht, Darts, Peter Pannekoek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier