Trippers is vanaf woensdag weer te zien op NPO 3

Trippers is vanaf woensdag weer te zien op NPO 3
Begin van een nieuw seizoen

Kijktip :

Op woensdag 9 oktober begint het nieuwe seizoen van Trippers op NPO 3. Hierin gaan diverse presentatoren op zoek naar spannende en ontroerende verhalen van over de hele wereld. De verhalen worden vanuit verschillende perspectieven gedeeld met de kijker.

Presentatoren en landen
Het presentatieteam van Tim Hofman en Maurice Lede wordt dit jaar uitgebreid met twee vrouwelijke collega's, te weten Eva Cleven en Emma Wortelboer. De presentatoren reizen dit seizoen naar achtereenvolgens de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, El Salvador, Turkije en Zuid-Korea. In elke aflevering staat één onderwerp en één land centraal, waar twee kanten van een onderwerp worden belicht.

Verenigde Staten
Het nieuwe seizoen trapt af in de Verenigde Staten, home of the brave, land of contradictions. Sinds de start van het presidentschap van Donald Trump zijn de tegenstellingen tussen de Amerikanen juist groter dan kleiner geworden, en Tim Hofman en Eva Cleven duiken in wat misschien wel de grootste strijd van allemaal is: zij onderzoeken hoe de ideologieën white supremacy en black power tegenover elkaar staan.

Het nieuwe seizoen van Trippers is vanaf woensdag 9 oktober wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Trippers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trippers is vanaf woensdag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV