Yvon Jaspers wint prijs voor TV-blunder van het jaar

Yvon Jaspers wint prijs voor TV-blunder van het jaar
Emotionele uitbarsting tegenover familie Faber bij Pauw

Nieuws :

Woensdagavond is het zover! Dan worden in Amsterdam tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 verschillende televisieprijzen uitgereikt. Onder meer het beste programma, de beste presentatrice/presentator en beste actrice/acteur worden gekozen. Eerder deze week ontvingen de grootste missers van dit jaar een TV-blunder prijs, onder wie Yvon Jaspers.

Omroepplatform Spreekbuis reikt dit jaar voor het eerst de TV Knollen uit voor de slechtste televisieprogramma’s en grootste tv-blunder. Het programma RTL Late Night met Twan Huys werd door de jury als slechtste programma gekozen, in een andere categorie ging presentatrice Yvon Jaspers er met de prijs TV -Blunder van het jaar vandoor.

Onze Boerderij
Presentatrice Yvon Jaspers gaat er met de prijs TV-blunder van het jaar vandoor. Jaspers heeft de prijs gewonnen voor haar optreden in de talkshow Pauw. Ze was te gast om te spreken over de ophef rondom het programma Onze Boerderij, maar dat heeft ze volgens veel kijkers niet al te slim aangepakt.

Emotionele uitbarsting
Yvon Jaspers vertelde met tranen in haar ogen over de ophef over haar commerciële bijverdiensten bij een veevoerbedrijf en de presentatie van het programma Onze Boerderij, terwijl de familie van de overleden Anne Faber aan dezelfde tafel zat. De emotionele uitbarsting van Yvon schoot bij kijkers in het verkeerde keelgat. Later had Yvon Jaspers haar excuus aangeboden aan de familie Faber. Yvon en de andere winnaars krijgen de prijs thuisgestuurd.

Het 54ste Gouden Televizier-Ring Gala is woensdagavond 9 oktober om 21:10 uur te zien bij NPO1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Yvon Jaspers wint prijs voor TV-blunder van het jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV