Omroep MAX komt vanaf vrijdag met eigen MAX PubQuiz

Omroep MAX komt vanaf vrijdag met eigen MAX PubQuiz
Fenomeen pubquiz steeds populairder in Nederland

Kijktip :

Het fenomeen 'pubquiz' timmert al een aantal jaar aan de weg en wordt steeds populairder in Nederland. Door het hele land worden pubquizzen georganiseerd, waar soms wel honderd teams aan meedoen. Omroep MAX komt nu met zijn eigen MAX PubQuiz.

Categorieën
De MAX PubQuiz bestaat uit vier verschillende categorieën, te weten eten en drinken, geschiedenis, muziek en sport. In elke aflevering zullen vijf teams, die elk bestaan uit drie spelers, om de winst. Uiteindelijk zullen vijf afleveringswinnaars tegen elkaar strijden om de eindzege en de MAX PubQuiz-bokaal.

Presentatie
De vraag is natuurlijk: hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld, en hoe goed vullen ze elkaar aan? En is het eigenlijk een voordeel om meerdere generaties samen te brengen in één team? Het programma wordt gepresenteerd door Sybrand Niessen en actrice Markoesa Hamer en is verspreid over zes Eredivisieloze vrijdagen te zien.

Uitzendingen
Omdat de uitzendingen op onregelmatige data plaatsvinden, vind je hieronder de vrijdagen waarop het programma te zien is:

  • Aflevering 1: vrijdag 11 oktober
  • Aflevering 2: vrijdag 18 oktober
  • Aflevering 3: vrijdag 1 november
  • Aflevering 4: vrijdag 15 november
  • Aflevering 5: vrijdag 22 november
  • Aflevering 6: vrijdag 27 december (finale)

Het nieuwe quizprogramma MAX PubQuiz is vanaf vrijdag 11 oktober zes keer op diverse vrijdagen om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Omroep MAX komt vanaf vrijdag met eigen MAX PubQuiz of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV