Hoe laat is de Formule 1 GP van Japan live op tv?

Hoe laat is de Formule 1 GP van Japan live op tv?
Hele raceweekend te zien bij Ziggo Sport

Sport :

Op zondag 13 oktober is de Formule 1 Grand Prix van Japan in de vroege Nederlandse ochtend: om 07.10 uur. Vanaf donderdagnacht zijn alle trainingen, de kwalificatie en de race live te zien bij Ziggo Sport. De kwalificatie en race zijn ook live te zien op RTL Duitsland.

UPDATE: In verband met de orkaan boven Japan gaan de vrije training en kwalificatie op zaterdag niet door. De kwalificatie wordt nu in de Nederlandse nacht van zaterdag op zondag gereden. Bekijk het volledige tijdschema onderaan dit artikel

Hamilton WK-leider
Bij de laatste GP in Rusland won Lewis Hamilton weer eens een race na drie overwinningen van Ferrari op een rij. De regerend wereldkampioen staat ruim aan kop in de WK-stand. Teamgenoot Valtteri Bottas staat tweede.

Vorig jaar
Een jaar geleden won Hamilton de GP van Japan op het circuit van Suzuka. Max Verstappen eindigde de race als derde. Vanaf Japan haalde hij telkens het podium in de laatste races van het seizoen.

Programma Formule 1 GP van Japan 2019 live op tv (alles op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select):

 • Vrijdag 11 oktober
  • 03.00 uur: vrije training 1
  • 07.00 uur: vrije training 2

 • Zondag 13 oktober
  • 02.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 03.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)
  • 06.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 07.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Formule 1 live op tv
Als je abonnee van Ziggo-televisie bent, kun je de GP van Japan gratis bekijken op Ziggo Sport op kanaal 14. Daarnaast kunnen abonnees van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal alle Formule 1-beelden live op Ziggo Sport Select zien.

Geen abonnee?
Je kunt de Formule 1-race in Japan ook online los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race op tv los kunt bestellen. De andere optie is om te kijken op de Duitse tv. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

De Formule 1 GP van Japan 2019 is zondag 13 oktober om 07.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is de Formule 1 GP van Japan live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV