Vanavond op tv: eerste afleveringen Verborgen verleden van Nederland en MAX PubQuiz en meer

Vanavond op tv: eerste afleveringen Verborgen verleden van Nederland en MAX PubQuiz en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 oktober

Kijktip :

Vanavond gaan er twee nieuwe programma's van start op de publieke omroep, te weten Verborgen verleden van Nederland en MAX PubQuiz. Er zijn echter nog genoeg andere interessante dingen te zien op deze vrijdag. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Louis Theroux: Transgender Kids

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Op NPO 3 is om 20:25 uur opnieuw een buitengewoon interessante documentaire van Louis Theroux te zien: Transgender Kids. Zoals de titel al aangeeft, gaat de Britse filmmaker hierin langs bij kinderen die voelen dat ze in het verkeerde lichaam zijn geboren. Theroux reist naar het Child and Adolescent Gender Center in San Francisco, waar hij in gesprek gaat met de kinderen en hun ouders. Ze staan voor een aantal lastige dilemma's.


Nieuw: NCIS: Los Angeles seizoen 11

NET 5
NET 5
20:30 uur

Op Net 5 gaat vanavond het nieuwe, elfde seizoen van de Amerikaanse NCIS: Los Angeles van start. In deze serie staat het NCIS LA Special Projects Team centraal, een goed getraind gezelschap dat probeert de misdaad in de enorme metropool te bestrijden. Ze krijgen hierbij hulp van de meest geavanceerde technologische snufjes. In de eerste aflevering wordt geprobeerd om enkele spionnen aan boord van een marineschip op te pakken.


Wallander: start seizoen 3

Eén
Eén
20:35 uur

Ook op de Vlaamse zender België Eén gaat het nieuwe seizoen van een serie van start: de derde reeks van de Britse misdaadserie Wallander. De gerenommeerde acteur Kenneth Branagh speelt hierin Kurt Wallander, een politie-inspecteur die samen met zijn vriendin verhuist naar een nieuw huis. Daar wordt het skelet van een 20-jarige vrouw gevonden, en binnen de kortste keren staat Wallanders tuin vol met politieagenten.


Nieuw: Verborgen verleden van Nederland

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

Acteur Waldemar Torenstra probeert vanaf vanavond eens wat anders: hij is de presentator van het nieuwe programma Verborgen verleden van Nederland. Hierin ontrafelt hij de verborgen geschiedenis van een aantal bekende plekken in ons land. In de eerste aflevering gaat hij naar het Vrijthof in Maastricht, dat een lange geschiedenis kent. Wie belandde er hier vroeger op de brandstapel? Wie waren de Romeo en Juliet van het Vrijthof? En wie stikte er in een graatje?


Nieuw: MAX PubQuiz

NPO 1
NPO 1
22:25 uur

Door heel Nederland wordt het fenomeen 'pubquiz' steeds populairder. In zulke quizzen krijgen de kandidaten allerlei vragen over de cultuur van vroeger en nu, het laatste nieuws en triviale weetjes. Ook Omroep MAX komt nu met zijn eigen pubquiz, die wordt opgenomen in een gezellige kroegsfeer. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen en actrice Markoesa Hamer, en er is ook livemuziek. Op verschillende vrijdagen is een nieuwe aflevering van de MAX PubQuiz te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: eerste afleveringen Verborgen verleden van Nederland en MAX PubQuiz en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV