Tiende seizoen van Hawaii Five-O begint zondag op Net 5

Tiende seizoen van Hawaii Five-O begint zondag op Net 5
De criminaliteit op Hawaii wordt hard aangepakt

Kijktip :

De titel Hawaii Five-O is inmiddels een begrip in de Amerikaanse cultuur, maar ook op de Nederlandse televisie. De eerste versie van de serie was tussen 1968 en 1980 te zien op televisie, en ook de 'reboot' gaat alweer zijn tiende seizoen in.

Harde aanpak
Centraal in deze serie staan de politieagenten Steve McGarrett (gespeeld door Alex O'Loughlin) en Danny 'Danno' Williams (Scott Caan), die op geheel eigen wijze - lees: een keiharde aanpak - de misdaad bestrijden op het idyllische Amerikaanse eiland. Hierbij krijgen ze hulp van de ervaren luitenant Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) en de mooie Hawaïaanse officier Kono (Grace Park).

Maffiabazen
In de eerste aflevering van het nieuwe, tiende seizoen kunnen McGarrett en Williams echter wel wat extra hulp gebruiken. Gelukkig springt er een nieuwe bondgenoot bij, die het politieduo helpt wanneer maffiabazen op het eiland het doelwit worden van een meedogenloze moordenaar. Ook neemt Five-O afscheid van één van hun personeelsleden.

Het tiende seizoen van Hawaii Five-O is vanaf zondag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tiende seizoen van Hawaii Five-O begint zondag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV