Tweede seizoen Het geheime dagboek van Hendrik Groen begint maandag

Tweede seizoen Het geheime dagboek van Hendrik Groen begint maandag
Kijkcijferhit keert terug op NPO 1

Kijktip :

Vorig jaar was de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen een grote kijkcijferhit voor Omroep MAX. Vanaf maandag (14 oktober) is het tweede seizoen elke maandag te zien op NPO 1, waarin Hendrik na lange tijd weer besluit te gaan schrijven.

Rebellenclub
De dood van Hendriks geliefde Eefje hakte er flink in, en ruim een jaar lang heeft hij geen pen aangeraakt. Als hij Eefjes oude computer krijgt, leidt dat tot nieuwe inspiratie: Hendrik besluit weer te gaan schrijven. En dat is niet het enige, want samen met een aantal medebewoners van zijn verzorgingstehuis besluit hij ook de rebellenclub Omanido weer nieuw leven in te blazen.

Hard nodig
De wederopstanding van Omanido blijkt hard nodig, want er schijnen nogal wat plannen met het tehuis te zijn. Daarom richten ze een speciale bewonerscommissie op. De start van het tweede seizoen is zowel buiten als binnen koud en guur. Omanido heeft al in geen maanden een leuk uitje gehad, Grietje zal binnenkort verhuizen naar een gesloten afdeling vanwege haar dementie en Everts hond Mo wordt zieker en zieker.

Het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen is vanaf maandag 14 oktober wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Het geheime dagboek van Hendrik Groen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Het geheime dagboek van Hendrik Groen begint maandag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV