Zaterdag zie je de finale van Dancing with the Stars op RTL 4

Zaterdag zie je de finale van Dancing with the Stars op RTL 4
Welke BN'er gaat de danswedstrijd winnen?

Kijktip :

Na weken van zweten en zwoegen is het op zaterdag 26 oktober eindelijk zover. Dan is het namelijk tijd voor de grande finale van dansprogramma Dancing with the Stars. Wie gaat er met de titel vandoor? Er zijn nog vier dansparen in de strijd.

Finalisten
De vier overgebleven finalisten zijn:

  • Anouk Hoogendijk
  • Bibian Mentel
  • Samantha Steenwijk
  • Barrie Stevens

Glitterbol Trofee
In de finale zullen de vier BN'ers, samen met hun danspartner, een nieuw ingestudeerde dans opvoeren. Ook zullen ze een oude dans, die ze in een eerdere aflevering hebben opgevoerd, opnieuw laten zien - maar met nieuwe elementen. Aan het eind van de show kiest zowel de jury als het Nederlandse publiek wie ze de beste vinden, en de winnaar gaat naar huis met de Glitterbol Trofee.

Kritiek
Overigens is de 'reboot' van Dancing with the Stars niet gevrijwaard van kritiek. Het presentatieduo, dat bestaat uit Tijl Beckand en Chantal Janzen, viel niet bij iedereen in goede aarde; met name Beckand moest het ontgelden. Ook zijn veel mensen het oneens geweest met de uitschakeling van Tooske Ragas. Volgens kijkers is Bibian Mentel duidelijk de mindere, maar heeft zij de sympathie van jury en kijker vanwege haar bijzondere verhaal.

De finale van Dancing with the Stars is op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Dancing with the Stars terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag zie je de finale van Dancing with the Stars op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen