Dramaserie World on Fire vanaf zondag te zien op BBC First

Dramaserie World on Fire vanaf zondag te zien op BBC First
Verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog

Kijktip :

Over de Tweede Wereldoorlog zijn al talloze films en series gemaakt, maar vanaf zondag kun je op BBC First weer genieten van een nieuwe invalshoek. In de serie World on Fire wordt de ellende van de Tweede Wereldoorlog verteld vanuit het perspectief van gewone mensen.

Vele landen
Een Wereldoorlog krijgt die benaming niet voor niets, en daarom kiest World on Fire ervoor om aan de hand van de levens van gewone mensen aan alle kanten van dit wereldwijde conflict verhalen uit meerdere landen te vertellen. Zo zien we herkenbare en sterke personages uit Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen en de Verenigde Staten.

Topacteurs
De oorlog heeft een verwoestende invloed op het dagelijkse bestaan van veel van deze personages. De serie kiest voor een uniek perspectief op de overrompelende begindagen van de oorlog, en dat zorgt voor een bloedstollend, meeslepend en wereldwijd herkenbaar drama. Bovendien bevat de cast van World on Fire enkele topacteurs in bijrollen, zoals Sean Bean, Helen Hunt en Lesley Manville.

De zevendelige miniserie World on Fire is vanaf zondag 27 oktober wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie World on Fire vanaf zondag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen