Nieuw seizoen Volle zalen vanaf dinsdag te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Volle zalen vanaf dinsdag te zien op NPO 2
Cornald Maas interviewt prominente artiesten

Kijktip :

Vanaf dinsdag 29 oktober is het nieuwe seizoen van Volle zalen wekelijks te zien op NPO 2. Hierin ontmoet Cornald Maas opnieuw een aantal prominente podiumkunstenaars, die vertellen over hun leven en carrière.

Loes Luca
In de eerste aflevering spreekt Maas met actrice Loes Luca, één van de grande dames van de Nederlandse entertainmentindustrie. De Rotterdamse is al sinds de jaren tachtig een bekend gezicht in Nederland, dankzij rollen in onder meer Ja zuster, nee zuster en 't Schaep met de 5 pooten. Met Maas reist ze naar het Engelse Brighton, waar haar dochter Nina woont. Ook zingt Luca met haar moeder Ina liedjes voor bewoners in het verpleeghuis waar haar moeder verblijft.

Gasten
In de overige afleveringen ontmoet Maas nog een aantal bekende gezichten uit de podiumwereld. De andere gasten in dit seizoen van Volle zalen zijn:

  • Herman Finkers
  • Ivo van Hove
  • Freek de Jonge
  • Alex Klaasen
  • Huub van der Lubbe
  • Jack Wouterse

Het nieuwe seizoen van Volle zalen is vanaf dinsdag 29 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Volle zalen vanaf dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV