Tijdschema: Formule 1 GP van de Verenigde Staten live op tv

Tijdschema: Formule 1 GP van de Verenigde Staten live op tv
Hoe laat is de VS Grand Prix te zien?

Sport :

Op zondag 3 november is de Formule 1 GP van de Verenigde Staten. De eerste dagen van november worden de vrije trainingen, kwalificatie en de race live uitgezonden door Ziggo Sport. De race wordt ook uitgezonden door RTL Duitsland.

Bekijk het volledige tijdschema van de GP van de VS onderaan deze pagina

Wereldtitel
De kans is groot dat Lewis Hamilton na de race in Austin zijn wereldtitel binnen heeft. Daarvoor moet hij bij de beste acht finishen óf Valtteri Bottas moet niet winnen. In beide gevallen is de Brit wereldkampioen.

Verstappen
Een jaar geleden won Kimi Räikkönen, die toen nog bij Ferrari reed, de GP van de VS. Max Verstappen werd tweede. De Nederlander heeft dit weekend wat goed te maken na de race in Mexico, waar hij al in de eerste ronde een lekke band en dus een enorme achterstand opliep. Verstappen werd uiteindelijk zesde.

Programma Formule 1 GP van de Verenigde Staten 2019 live op tv (alles op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select):

 • Vrijdag 1 november
  • 17.00 uur: vrije training 1
  • 21.00 uur: vrije training 2

 • Zaterdag 2 november
  • 19.00 uur: vrije training 3
  • 21.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 22.00 uur: kwalificatie

 • Zondag 3 november
  • 19.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 20.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Formule 1 live op tv
Abonnees van Ziggo kunnen de GP van de VS gratis zien bij Ziggo Sport op kanaal 14. Daarnaast kunnen abonnees van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal alle Formule 1-beelden live op Ziggo Sport Select zien.

Geen abonnee?
Je kunt de Formule 1-race in de Verenigde Staten ook online los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race op tv los kunt bestellen. De andere optie is om te kijken op de Duitse tv. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

De Formule 1 GP van de Verenigde Staten is zondag 3 november om 20.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijdschema: Formule 1 GP van de Verenigde Staten live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV