Realityprogramma Opgezadeld met Britt met Britt Dekker begint maandag

Realityprogramma Opgezadeld met Britt met Britt Dekker begint maandag
Britt laat haar liefde voor paarden zien

Kijktip :

Britt Dekker is een vertrouwd gezicht in televisieland, maar het blijft immer hilarisch om de onbevangen blondine in actie te zien. Zonder blad voor de mond gaat ze iedere uitdaging aan, zoals ook te zien is in haar nieuwe realityprogramma Opgezadeld met Britt.

Paarden
Als kijker maken we kennis met Britts grote liefde voor paarden en haar grote droom: een prachtige prestatie neerzetten op het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Ze laat zien dat ze een serieuze, ambitieuze sportvrouw is, die bovendien haar eigen YouTubekanaal (PaardenpraatTV) heeft en ook nog werkzaam is als tv-presentatrice (o.a. Zappsport). Kortom, een allesbehalve saai en voorspelbaar leven.

George
Britt wil haar droom om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap Dressuur verwezenlijken met de prachtige Andalusische rashengst George. Dit paard is inmiddels één van de bekendste paarden van Nederland, en hij schittert zelfs in de speelfilm Whitestar. Hoe combineert Britt haar activiteiten met George met al haar andere verplichtingen? We krijgen een exclusief kijkje in het leven van Britt.

Het nieuwe realityprogramma Opgezadeld met Britt is vanaf maandag 4 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Realityprogramma Opgezadeld met Britt met Britt Dekker begint maandag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV